Even voorstellen

16-01-2024

In onze praktijk werken we met een hecht team van behandelaars. Vorig jaar hebben we tandarts Korver met zijn assistentes en zijn patiënten verwelkomd. Ondanks de foto's op de website begrijpen we dat jullie niet altijd weten wie onze behandelaars zijn. Daarom zullen we dit jaar afwisselend onze behandelaars aan jullie presenteren. Hieronder stellen de eerste zich aan jullie voor. 

Tandarts M. van den Ouden

Mijn naam is Mischa van den Ouden en in april 2011 heb ik mijn studie tandheelkunde afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na ervaring op te hebben gedaan in diverse praktijken ben ik sinds 2019 werkzaam bij Samenwerkende Tandartsen Strijen, waar ik tevens Chef de Clinique ben. Daarnaast werk ik in de psychiatrie en help ik graag om mensen met angst voor de tandarts weer op hun gemak te stellen.

De laatste jaren heb ik mij verdiept in restauratieve tandheelkunde en Invisalign (vrijwel onzichtbare beugels). Ik vind het ontzettend leuk om het gebit te herstellen, zowel op functioneel als esthetisch gebied. Is sta voor u klaar als het gaat om een uitgebreid behandelplan met facings en kronen, maar ook voor kleine aanpassingen en algemene tandheelkunde kunt u bij mij terecht.

Wat ik leuk vind aan Samenwerkende Tandartsen Strijen is de gezellige en gemoedelijke sfeer die er hangt. Wij helpen u graag op een patiëntgerichte en persoonlijke manier.

 

Tandarts P. van der Bas

Mijn naam is Peter van der Bas, ik woon in Krimpen aan de Lek waar ik bijna 40 jaar een eigen praktijk heb gehad. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen die samenwonen. In 2020 heb ik mijn praktijk verkocht en in 2021 ben ik begonnen als tandarts in Strijen. Eerst als waarnemer voor het verlof van tandarts Micha den Ouden, daarna als vaste kracht op de vrijdag en als vaste invaller op andere dagen.

Ik heb het erg naar mijn zin in deze praktijk; we vormen een hecht en gezellig team en ik vind het vak nog veel te leuk om helemaal te stoppen. Alle facetten van de tandheelkunde hebben mijn interesse, maar het leukst vind ik de omgang met mensen. Ik probeer elke patiënt zo te behandelen als ik zelf ook behandeld zou willen worden en maak daarbij geen onderscheid tussen wie er bij me in de stoel zit.

In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen en als er natuurijs ligt, trekken we er met het hele gezin op uit. Verder hou ik van lezen, kamperen en wandelen met onze honden.

 

Tandarts L. Hababa

Mijn naam is Luna Hababa, in oktober 2009 ben ik afgestudeerd aan het ACTA Amsterdam. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Vanaf december 2018 begon ik met werken in deze mooie groeiende praktijk in Strijen. Mijn vaste werkdag is woensdag.

Ik werk al jaren met veel plezier als tandarts. Binnen de tandheelkunde vind ik alle werkzaamheden leuk, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat naar het behandelen van angstige patiënten, kindertandheelkunde en patiënten met kiespijn. Daarnaast vind ik het maken van kronen en brugwerk heel leuk. Ik hou van een persoonlijke aanpak en probeer zoveel mogelijk de patiënt op zijn/haar gemak te laten voelen, door goed te luisteren, op een rustige manier te behandelen en alle tijd te nemen om tot het allerbeste passende resultaat te komen.

 

Tandarts M. Dorst

Mijn naam is Madelon Dorst, geboren en getogen in Strijen en in 2015 afgestudeerd aan het ACTA Amsterdam. Hierna 7,5 jaar werkzaam geweest als tandarts in Leiden en omstreken. Daarnaast heb ik altijd met voldoening één dag per week gewerkt in een verzorgingshuis als tandarts voor kwetsbare ouderen.

Sinds kort woon ik in de omgeving en kom ik het team van Samenwerkende Tandartsen Strijen met plezier en enthousiasme versterken. Ik hoop jullie te mogen helpen om het gebit gezond en stralend te houden en samen een vertrouwde en fijne behandelrelatie op te bouwen.

 

 

Tandarts P. Korver

Mijn naam is Pieter Korver en ik zal niet voor iedereen een bekend gezicht zijn. Het is nu bijna een jaar geleden dat ik mijn praktijk heb mogen samenvoegen met Samenwerkende Tandartsen Strijen.

Dat dit even wennen was voor iedereen is begrijpelijk. Het is een grotere organisatie met meerdere tandartsen, preventieassistenten en ondersteunend personeel.

Ik ben, gezien mijn leeftijd, een dag minder gaan werken. Ik ben blij dat mijn collega's ervoor hebben kunnen zorgen dit samen met mij te realiseren. Hierdoor heb ik helaas niet al mijn eigen patiënten meer kunnen behandelen in deze mooie praktijk, maar als mijn collega's vragen hebben kunnen ze altijd bij mij terecht. 

Het is de bedoeling dat ik nog anderhalf jaar blijf werken, waarna ik met pensioen zal gaan. In de aanloop naar dit vertrek, gaan mijn collega's steeds meer van mijn patiënten overnemen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat zij nog vragen kunnen stellen over mijn patiënten en zodat u langzaam vertrouwen kunt opbouwen met mijn collega's, uw nieuwe tandarts.

 

Mondhygiëniste P. Versteeg

Mijn naam is Paula Versteeg en sinds 2012 werk ik met veel plezier als Mondhygiëniste bij Samenwerkende Tandartsen Strijen. Op dit moment 1 dag in de week en dat combineer ik met werken bij een mondhygiënepraktijk in Ridderkerk.

In 1999 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist. Ik ben mijn carrière gestart met een gecombineerde functie. Ik werkte 2 dagen in een gespecialiseerde parodontologie-praktijk in Utrecht en 2 dagen op het Academisch Tandheelkundig Centrum Amsterdam (ACTA). In Amsterdam heb ik een onderzoek opgezet en uitgevoerd naar o.a. tandpasta’s, mondspoelmiddelen en elektrische tandenborstels. In die tijd heb ik een heel aantal wetenschappelijke artikelen (mee)geschreven en gepubliceerd in evidence based wetenschappelijke tijdschriften.

Ik ben getrouwd met Niels en wij hebben 2 tienerdochters. Ik woon in ’s-Gravendeel en het werken in Strijen bevalt goed. Een mooie bijkomstigheid is dat het dichtbij is. Sommige patiënten zie ik al van begin af aan of zie ik na een aantal jaren weer terug, erg vertrouwd dus.

Omdat ik maar 1 dag in de week aanwezig ben heb ik mij het afgelopen jaar voornamelijk gericht op patiënten met (ernstige) tandvleesproblemen (parodontitis) of mensen die lange tijd niet naar de tandarts zijn geweest en even meer zorg nodig hebben. Daar ligt ook zeker mijn hart! Ik vind het een uitdaging om bij ernstige tandvleesproblemen; met behandelplan, aandacht en goede zorg weer een stabiele situatie te krijgen in de mond.

Behandelingen bij de mondhygiënist zijn niet altijd even prettig en daarom vind ik het een uitdaging dat u zich als patiënt op uw gemak voelt bij mij in de stoel. Bij pijn of angst kijk ik met u naar de mogelijkheden van de behandeling. Verder overleg ik samen met u als patiënt, wat de wensen zijn wat betreft de parodontale behandeling.

Bent u al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht/Gender:*
BSN (direct invullen versnelt het aanmeldproces) (citizen service number):
Staat u onder bewind?/Are you under guardianship?:*
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?/How did you find us?:

 

Samenwerkende Tandartsen Strijen
Molenstraat 19
3291 EE
Strijen
Do
8:00 - 12:30
13:30 - 17:00